17 augusti 2013
00:00

Hagges

Referat: Västerhaninge IF - Hagges

Västerhaninge började matchen klart bäst och hade bud på ett tidigt ledningsmål. Pressade ned Hagges framför deras eget mål. Hörnor skapades och flera av dessa var riktigt farliga. Hagges hade sin taktik klar backa hem och skicka långt på sina två duktiga toppforwards. I den 35:e kom därför ledningen för Hagges oväntat, ett klassmål en nick i bortre otagbart för Ali i målet. Västerhaninge replikerade omgående och redan minuten efter bilr Adam N neddragen i Hagges straffområde med straff som följd. Hallman slår säkert in bollen 1-1. I den 39:e minuten en hörna från Hagges som kommer ut från Västerhaninges straffområde en Hagges spelare trycker i väg ett skott direkt från 25 meter som borrar sig in stenhårt i Alis högra kryss, ett fantastiskt fotbollsmål. 1-2 i halvlek.

Västerhaninge försöker komma igång direkt i andra men Hagges gör återigen ett riktigt vackert fotbollsmål fram till 1-3. Västerhaninge blir mer och mer desperata, går ned på trebackslinje redan efter 50. Chanser skapas men Hagges målvakt gör ett par ruskigt fina räddningar. I den 78:e nytt hopp. En av de otaliga hörnorna resulterar till slut Mohammed hittar Srecko som nickar in 2-3. Nille har ett stenhårt skott i stolpen men närmare kommer inte Västerhaninge idag. På tilläggstid skall Västerhaninge lyfta in en frispark in i boxen men det vill sig inte bättre än att den fastnar på första Haggespleare som kommer fri från egen planhalva och chippar bollen retfullt enkelt fram till slutresultat 2-4.

Hagges har i år seglat upp som ett riktigt bogey team för Västerhaninge det här var andra förlusten i årets serie och bägge har kommit mot Hagges. Vi skall också berömma Hagges för effektiviteten i avsluten och riktigt vackra fotbollsmål. Nu är det bara att gå vidare och glömma den här matchen och försöka ta revansch mot Tungelsta som kommer och gästar Hanveden nästa lördag.